News

NOVI BLOG- Sve što treba da znate o poslovima na brodu... Više... NEW BLOG- All you have to know about the jobs on the...

New design

04.02.2013 02:17
Sajt- www.djokicdragan.com ima novi izgled. Uživajte :) Website- www.djokicdragan.com have a new look Enjoy :)
Više informacija na sledećem linku.
Blog o Mariboru. Blog about Maribor (Slovenia).
<< 1 | 2

I U 2017 PREKO 80.000 POSETA. HVALA VAM!

 

VAŽNO OBAVEŠTENJE

U ovoj godini, imali smo više od 78,000 poseta, što je veliki uspeh i uvećanje od četiri puta u odnosu na prethodnu godinu!Rad na brodu kao što već znate zahteva satelitsku internet konekciju koja je jako skupa. 
Isto tako bih želeo da pomognem svima koliko god je to moguće, ali troškovi postaju sve veći i veći. Samim tim mi je potrebna Vaša pomoć. Ukoliko želite da podržite rad sajta, možete donirati nešto novca klikom na link koji se nalazi iznad ovog teksta. Svaka pomoć će puno značiti kako bi sajt bi pomogli svojim odgovorima.
U planu je i postavljanje "baze" sa Vašim pitanjima i odgovorima na jednom mestu.

Takođe, ukoliko imate bilo kakvih sugestija, predloga ili svojih iskustava koje želite da podelite sa drugima i na taj način doprinesete širenju naše male zajednice, slobodno me kontaktirajte.

Veliki pozdrav, mirno more i srećni praznici.

Vaš, Dragan :)

Dragi posetioci

Dobrodošli na moju ličnu prezentaciju. Ovaj sajt je nekomercijalne namene i ima za cilj da podeli moja iskustva i neke interesantne momente iz mog života. Nešto što mene lično čini srećnim i zadovoljnim. Takođe, možete videti meni bitne događaje, datume i ljude iz mog života bez kojih isti ne bi imao smisao. Nadam se da ćete uživati.


ENG
Dear Visitors,

Welcome to my personal website. This website is non-comercial and purpose is to share my experience and some interesting moments in my life. Something what makes me happy and satisfied. Also, you can see my important events, dates and people. Without them, my life doesn't have a purpose. I hope you will enjoy.